Fri fragt over 500kr til nærmeste GLS pakkeshop

Når du er færdig med dine værker

Det er meget vigtigt, at dit værk bliver pakket i en lukket plastikpose, mens det stadig er vådt (læderhårdt). Det skal føles fugtigt/vådt/koldt, men selve formen på dit værk skal selvfølgelig holde - det skal heller ikke være helt wobbly.

Hvad sker der, når leret tørrer?

Ikke så meget. Faktisk skal leret tørre fuldstændig igennem før vi kan brænde det. Men jo mere leret tørrer, jo mere skrøbeligt bliver det - og vi vil så gerne undgå, at dit værk går i stykker under transporten.

Derudover har dit værk godt af at tørre langsomt i en plastikpose, især hvis dit værk er sat sammen af flere dele og ikke skal falde fra hinanden.

Lukket pose

Luk plastikposen helt til med en knude - og pak værket tilbage i æsken (evt. med silkepapir og bubblewrap hvis det er i æsken). Her kan det i princippet ligge i mange uger, inden det afleveres hos os.

Skal du sende dit værk?

Har du købt returfragt, finder du emballage og en returlabel i kassen. Bemærk at er dit værk blevet for tørt, kan det ikke sendes uden at det går i stykker. Hellere for blødt end for hårdt ler, for så kan vi rette det ud, når vi modtager det.

Overvej at vedlægge et foto af dine værker i kassen, så vi kan vide, hvordan de skal se ud. Tag evt. også et foto af retursedlen, så vi kan tracke den hvis den bliver væk. Indlever pakken i nærmeste DAO pakkeshop.

Share this post: