Når du er færdig med dine værker

Det er meget vigtigt, at dit værk bliver pakket i en lukket plastikpose, mens det stadig er vådt (læderhårdt). Det skal føles fugtigt/vådt/koldt, men selve formen på dit værk skal selvfølgelig holde - det skal heller ikke være helt wobbly.

Hvad sker der, når leret tørrer?

Ikke så meget. Faktisk skal leret tørre fuldstændig igennem før vi kan brænde det. Men jo mere leret tørrer, jo mere skrøbeligt bliver det - og vi vil så gerne undgå, at dit værk går i stykker under transporten.

Derudover har dit værk godt af at tørre langsomt i en plastikpose, især hvis dit værk er sat sammen af flere dele og ikke skal falde fra hinanden.

Lukket pose

Luk plastikposen helt til med en knude - og pak værket tilbage i æsken (evt. med silkepapir og bubblewrap hvis det er i æsken). Her kan det i princippet ligge i mange uger, inden det afleveres hos os.

Har du købt et kit med returfragt, finder du emballage og en returlabel i kassen. Bemærk at er dit værk blevet for tørt, kan det ikke sendes uden at det går i stykker. Så det er vigtigt, at det bliver pakket, mens det er vådt og sendt relativt hurtigt. Indlever pakken i nærmeste DAO pakkeshop.

Share this post: