Slow og Corona

Vi har normalt åbent for indlevering uden booking. Men pga risiko for smitte med covid-19 ønsker vi at have et system for, hvor mange kunder der dukker op hvornår i værkstedet – og vi vil meget gerne have tid til at spritte af, rydde op osv. mellem hver kunde. Derfor er der lige nu begrænset indleveringsmulighed, men vi arbejder hele tiden på at optimere og udvide mulighederne.

Samtidig er vi lige nu i fuld gang med at brænde og glasere al den keramik der allerede er kommet ind – og vi kan godt mærke ophobningen fra første nedlukning mellem jul og nytår.

Men vi har købt en ny kæmpe ovn – og åbner hele tiden nye indleveringsdage, så der ikke skal gå alt for lang tid fra I har skabt jeres værker, til de kan afleveres – og så opfordrer vi virkelig til, at man, når man har booket en tid – også møder op, så man ikke tager tiden fra en anden skaber, der kunne have afleveret i stedet ♥️

Selvom vi anbefaler at man indleverer værkerne til brænding så hurtigt som muligt (ud fra et princip om, at vi ikke vil have, I glemmer dem i vindueskarmen) er der ingen frist på brænding – og leret kan sagtens holde sig i mange måneder. Du kan læse mere her.

Leveringstiden er også en anelse mere usikker, da vores leverandører indimellem oplever forsinkelser på varer, men vi stræber stadig efter at alle pakker leveres inden for maksimalt 5 hverdage. Hvis du skal bruge din bestilling inden en bestemt dato så lad os endelig vide det, så gør vi, hvad vi kan for at få det afsted, så hurtigt som muligt.

Sammen klarer vi den nok – vi vil i hvert fald gerne takke for forståelsen fra jer alle, og glæder os til en masse nye eventyr når vi kan mødes ansigt til ansigt igen.

Venligste hilsner

Michael & Henrik