Lav selv keramik

Se vores mest populære keramik kits

  • -34% Off
    DKK 495,00

    Den oplagte gaveide. Skab max to ting i alt og indlevér samlet til brænding. Brænding og glasering er altid inklusive. Ingen tidsfrist på brænding og altid gratis byttegaranti hvis leret når at tørre ud.

  • -22% Off
    DKK 345,00

    Skab max en ting pr. pakke og indlevér samlet til brænding. Brænding og glasering er altid inklusive. Ingen tidsfrist på brænding og altid gratis byttegaranti hvis leret når at tørre ud.

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Kom og udfold din kreative side i værkstedet

Book et bord i vores keramikcafe og skab selv jeres egne værker i keramik - eller prøv kræfter med drejebænken

Priser fra 200kr pr person for et værk i keramik.

Bordet er jeres i tre timer. Ler er ad libitum, så du betaler kun for det, du vil have brændt. Når du har færdigformet dine værker, vælger du glasurfarve og så tager vi os af resten. Efter 3-4 uger kan du hente den færdigbrændte keramik.

 Læs mere 
 

Vi er dybt inspirerede af den japanske Wabi Sabi filosofi som bunder i en kærlighed til ro, harmoni, autencitet, skønhed og ufuldkommenhed. Kærlighed til det uperfekte, til processen. Kærlighed til dig selv, som du er.

 
 
Michael & Henrik
Founders af Slow Studio
Lærke Nelly Poulsen
8. maj 2021

Rigtig god oplevelse

Hurtig levering, god service og et rigtig fint færdigt produkt. Har været rigtig godt tilfreds med min første oplevelse med slowstudio og fortsætter helt sikkert som kunde.

Emma
7. maj 2021

100% zen og århundredets bedste medarbejdere

De bedste medarbejdere jeg har mødt i en butik i flere år – sikke en fornøjelse det har været for mig både at hente mit kit, aflevere mit værk og ikke mindst hente igen. Smilende, talende, rummelige og villige til at give gode råd. Selve oplevelsen med leret var eminent og mindful uden grænser men sikke det også blev forsødet med så skønne mennesker omkring det.

Catherine Kenzi
27. jan 2021

5 stjerner herfra

Kan kun give min anbefaling til denne fantastiske lille butik. Lækre produkter og kreative indpakninger. Inspirerende på alle måder. Glæder mig til at handle hos Slowstudio igen.

Heidi Brinchmann Christensen
19. dec 2020

Det har været så nemt

Det har været så nemt, og I så behjælpelig. Selv i en coronatid. Mine børns kreationer blev forvandlet til flottet værker efter brænding og de lækre glasurer. De med glæde og stolthed giver væk i julegave. Jeg selv er lige overrasket. Og glæder mig over resultat✨

Line
22. nov 2020

Så fantastisk en oplevelse. Fantasien og kreativiteten blev sluppet løs i hele familien. Skøn hjælp og rådgivning hele vejen.

Erik
16. okt 2020

Sjovt og nemt – en ideel paraktivitet. Min kop blev flottere end jeg havde troet.

Camilla
17. sep 2020

Et genialt koncept, som vi har haft de dejligste oplevelser med både som småbørnsfamilie, par og med venner.

Vi har nu det fineste keramik i hjemmet, som vi oprigtig er glade for, og vi er selv ret imponerede over, hvor nemt det er at skabe noget smukt og unikt keramik.

Mathilde
16. sep 2020

Jeg vil bare rose jer. Det har været den bedste (kunde)oplevele så far ❤️ Man kan mærke jeres engagement og glæde i projektet, og det smitter.

Marlene
16. aug 2020

Elsker jeres koncept! 😍 Har købt, som en overraskelse, til min svigerfamilie som vi er i sommerhus med ☀️ Klokken er lige nu knap to om natten og vi er lige gået i seng efter den hyggeligste og sjoveste aften med ler – virkelig en fantastisk måde at komme ned i gear på og bare være sammen på en helt ny måde. 🙏🏻

Cecilia Valsted
16. maj 2020

Via Slow Studio har jeg kunne dyrke keramikken – noget jeg har ønsket i mange år. Deres koncept passer fuldstændig til min dagligdag. Jeg kan sidde og skabe hjemme, præcis når jeg har tid, lyst og noget på hjerte.

 

I over 20.000 år har mennesker gravet ler op for at forme og brænde det til keramik. En tidskrævende men fuldstændig fantastisk tradition, der fascinerer os helt vildt.