Udvalg af glasurer

Den ler vi arbejder med bliver lys og mat i overfladen, når den bliver brændt. Derfor skal dit værk glaseres, efter vi har brændt det én gang (det bliver brændt to gange i alt).

Glasuren er en vigtig del af din keramik da den er med til at forme det endelige udtryk. Du kan se vores udvalg af glasurer herunder. Vi har valgt dem med stor omhu og med inspiration i naturens nuancer.

Alle vores glasurer er food safe.

Petroleum

Vores meget populære matte glasur der changerer fra mørk flaskegrøn over koboltblå til ir-grøn. Vi fraråder den til kopper, da den er meget mat i strukturen og derfor ikke føles glat at drikke fra.

Oyster

En smuk skandinavisk glasur der med sin perlemor-overflade skaber billeder fra sommerens strandture. Med skjulte toner af både kobolt, pink og orange har glasuren en smuk glat overflade.

Slate gray

En dyb og intens midnatsgrå glasur, der skaber et fantastisk spil afhængig af strukturen på dit værk. Glasuren er glat og lækker og changerer fra skifer- til blågrå.

Transparent

Har du malet med underglasur, kan du vælge vores transparente glasur, der lægger sig som et fint glat lag over dit værk. Leren i sig selv har en lys nuance, og selve glasuren en glansfuld lækker struktur.