Skab personlighed i indretningen med hjemmelavet keramik

 

 

Det er populært som aldrig før at skabe personlighed i indretningen af din bolig.

Hvor det før i tiden handlede om at have 12 identiske kopper – og helst et komplet stel med den samme stribe på tallerknerne – handler det i dag i langt højere grad om, hvilke historier, dine ting fortæller – end hvordan de nødvendigvis ser ud.

Tænk over det. Vi bruger utallige timer derhjemme med skabe og skuffer fulde af ting, vi har samlet over et helt liv. Hvorfor ikke vælge de ting ud, som skaber ekstra værdi? Som har en historie at fortælle?

Hvorfor ikke servere morgenmaden på en træbakke lavet af din farfar, der var snedker? Og hvorfor ikke drikke kaffen af en kop, du selv har formet i ler?

Det er en måde at skabe små glæder i din dagligdag. For når du fylder dit hjem med små skatte bliver du hver gang du bruger dem eller kigger på dem mindet om, hvad du har oplevet gennem et liv – hvilke minder, du bærer med dig.

Så find din mormors hjemmehæklede tæppe frem, smut en tur i kælderrummet og støv alle de små mærkelige fund, du har samlet fra dine rejser af – og tænk over, hvad du kunne tænke dig at skabe i ler.

Hos Slow Studio kan du nemlig forme dine egne unika-værker i ler, som vi efterfølgende glaserer og brænder til stentøj. Du bestemmer selv farven på glasuren. Se hvad vi tilbyder her.