Shop

Færdige keramik- og drejekits

  • -34% Off
    DKK 495,00

    Den oplagte gaveide. Skab max to ting i alt og indlevér samlet til brænding. Brænding og glasering er altid inklusive. Ingen tidsfrist på brænding og altid gratis byttegaranti hvis leret når at tørre ud.

Tilbehør til dit værksted

Ler til håndbygning

Inklusive brænding og glasering i vores værksted

Hvis I er mange der skal skabe - eller du kun skal bruge ler og selv vil vælge værktøj kan du her købe håndbygningsler.

Hver pakke er på 500g som er rigeligt til fx en kaffekop eller en skulptur. Skab max en ting pr. pakke og indlevér alle værker samtidig til brænding. Køb flere og spar mere.1 stk DKK 400 pr stk
2 stk DKK 300 pr stk du sparer 25%
4 stk DKK 260 pr stk du sparer 35%

Ler til drejning

Inklusive brænding og glasering i vores værksted

Køb ler til at dreje på din drejebænk og skab fantastiske kopper, skåle og vaser. Leret er uden chamotte, som betyder, at det er til brug på en drejebænk og ikke til håndbygning. Hver pakke er på 5kg og du må skabe op til 10 ting. Indlevér alle værker samtidig til brænding.


  • DKK 245,00

    Reparer din keramik med den japanske tradition kintsugi. Med kintsugi forgyldes limningen for at fejre, at ødelagte ting kan repareres. I sættet findes epoxylim til keramik, guldpigment til iblanding og en påføringspind.

Jylland og Fyn - se her!

Returfragt

Alle priser er inklusiv brænding og glasering, men du står selv for at indlevere værkerne til brænding på vores værksted på Østerbro.

Du har dog mulighed for her at tilkøbe returfragt. Når du gør det lægger vi ekstra emballage og en returlabel i kassen, så du kan pakke og sende de færdigformedede værker videre til vores værksted, hvor vi brænder og glaserer dine værker. Derefter pakkes de omhyggeligt, før de sendes retur til dig igen.

Bemærk: Forsendelse sker på eget ansvar. Det er meget vigtig at du følger guiden til, hvordan de færdigformede værker pakkes. Du skal kun købe én returfragt pr. samlet bestilling - uanset hvor mange pakker ler, du bestiller.

DKK 185,00

Følg vores videoguides

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal arbejde med ler har vi samlet en masse videoguides til dig, som du får mulighed for at se, når du har bestilt dit kit.
Lærke Nelly Poulsen
8. maj 2021

Rigtig god oplevelse

Hurtig levering, god service og et rigtig fint færdigt produkt. Har været rigtig godt tilfreds med min første oplevelse med slowstudio og fortsætter helt sikkert som kunde.

Emma
7. maj 2021

100% zen og århundredets bedste medarbejdere

De bedste medarbejdere jeg har mødt i en butik i flere år – sikke en fornøjelse det har været for mig både at hente mit kit, aflevere mit værk og ikke mindst hente igen. Smilende, talende, rummelige og villige til at give gode råd. Selve oplevelsen med leret var eminent og mindful uden grænser men sikke det også blev forsødet med så skønne mennesker omkring det.

Catherine Kenzi
27. jan 2021

5 stjerner herfra

Kan kun give min anbefaling til denne fantastiske lille butik. Lækre produkter og kreative indpakninger. Inspirerende på alle måder. Glæder mig til at handle hos Slowstudio igen.

Heidi Brinchmann Christensen
19. dec 2020

Det har været så nemt

Det har været så nemt, og I så behjælpelig. Selv i en coronatid. Mine børns kreationer blev forvandlet til flottet værker efter brænding og de lækre glasurer. De med glæde og stolthed giver væk i julegave. Jeg selv er lige overrasket. Og glæder mig over resultat✨

Line
22. nov 2020

Så fantastisk en oplevelse. Fantasien og kreativiteten blev sluppet løs i hele familien. Skøn hjælp og rådgivning hele vejen.

Erik
16. okt 2020

Sjovt og nemt – en ideel paraktivitet. Min kop blev flottere end jeg havde troet.

Camilla
17. sep 2020

Et genialt koncept, som vi har haft de dejligste oplevelser med både som småbørnsfamilie, par og med venner.

Vi har nu det fineste keramik i hjemmet, som vi oprigtig er glade for, og vi er selv ret imponerede over, hvor nemt det er at skabe noget smukt og unikt keramik.

Mathilde
16. sep 2020

Jeg vil bare rose jer. Det har været den bedste (kunde)oplevele så far ❤️ Man kan mærke jeres engagement og glæde i projektet, og det smitter.

Marlene
16. aug 2020

Elsker jeres koncept! 😍 Har købt, som en overraskelse, til min svigerfamilie som vi er i sommerhus med ☀️ Klokken er lige nu knap to om natten og vi er lige gået i seng efter den hyggeligste og sjoveste aften med ler – virkelig en fantastisk måde at komme ned i gear på og bare være sammen på en helt ny måde. 🙏🏻

Cecilia Valsted
16. maj 2020

Via Slow Studio har jeg kunne dyrke keramikken – noget jeg har ønsket i mange år. Deres koncept passer fuldstændig til min dagligdag. Jeg kan sidde og skabe hjemme, præcis når jeg har tid, lyst og noget på hjerte.

Giv et gavekort på en oplevelse

Vi ved godt det er svært at give gaver. De fleste af os har hvad vi skal bruge. Et gavekort til Slow Studio kan både bruges til både hjemmekeramik, workshops og vores slow life style serie.

Gavekortet leveres digitalt. Ønsker du også at give en fysisk udgave, kan du hente en gaveæske hos os i åbningstiden.

 Vælg ønsket pris 

Hvor meget ler skal jeg bruge til en kop?

Der er ca 500g ler i hver pakke. Det er nok til en stor kaffekop, to cortado-kopper eller en skulptur på ca 15-20cm. Hvis du køber flere pakker, er du velkommen til at slå leren sammen og skabe et større værk.

Hvilken glasur kan man vælge?

Vi tilbyder i øjeblikket følgende glasurer. Glasur vælges først, når du har skabt dit værk.

Hvordan fungerer underglasuren?

Underglasuren påføres dit værk, når det har tørret en times tid, så det træder frem under glasuren. Læs mere her.

Hvor hurtigt skal jeg indlevere mit værk, efter det er formet?

Du kan sagtens lade dit værk stå hjemme et par uger, inden det afleveres. Det vigtigste er, at det bliver pakket i en lukket plastikpose, mens det er fugtigt/læderhårdt.

Jeg har glemt at pakke mit værk i pose, så nu er det knastørt. Hvad gør jeg?

Når leren tørrer, bliver den meget porøs. Det er derfor næsten umuligt at sende knastørre ting med posten uden at de bliver knust. Du kan dog indlevere værket selv på vores værksted helt forsigtigt.

Hvor lang er produktionstiden?

Vi kan desværre ikke garantere for produktionstiden. Det afhænger af, hvor lang tid dit værk skal tørre, inden det brændes. Men det tager normalt 2-4 uger fra vi modtager dine værker, til de kan afhentes - eller sendes retur - igen.

Hvad hvis mit værk går i stykker?

Det sker meget sjældent, at et værk revner i brændingen. Som regel glaserer vi tingene alligevel og forsøger at reparere med kintsugi-metoden. Hvis dit værk går i stykker i forsendelsen, og du har fulgt vores anvisninger og pakket værket, mens det var læderhårdt/fugtigt, tilbyder vi selvfølgelig et nyt kit uden beregning.

Hvad er "returfragt"?

Hvis du tilkøber returfragt vedlægger vi emballage og returlabel, så du kan sende dit værk retur til vores værksted med DAO. Når du har skabt dit værk, guider vi dig til, hvordan du pakker det korrekt ned. Når vi har brændt og glaseret dit værk sender vi det tilbage til dig - uden beregning.

Hvad er det for noget ler I bruger?

Leren er en særlig stentøjsler, der kan brændes ved over 1000 grader. Den kommer fra tyske Goerg & Schneider, der siden 1924 har udvundet ler i Westerwald – en region der er berømt for det fineste ler i Europa. Den er lysegrå i farven, når den bliver brændt.

Bestil et DIY Keramik kit online
Bestil ler og værktøj
Lav selv keramik derhjemme
Skab i fred og ro derhjemme
Vi brænder keramikken i vores keramikovn og glaserer for dig
Afsted til værkstedet
Du får selv hjemmelavet keramik med hjem
Vi brænder og glaserer for dig