Mal på keramik

Mal på vores limited edition unika-keramik

Vi guider dig godt igennem hele processen. Når du er færdig, indleverer du til brænding - og så tager vi os af resten.

Alle produkter er food safe og kan gå i både ovn og opvaskemaskine.

Se vores udvalg af unika-keramik


 

Jylland og Fyn - se her!

Returfragt

Alle priser er inklusiv brænding og glasering, men du står selv for at indlevere værkerne til brænding på vores værksted på Østerbro.

Du har dog mulighed for her at tilkøbe returfragt. Når du gør det lægger vi ekstra emballage og en returlabel i kassen, så du kan pakke og sende de færdigformedede værker videre til vores værksted, hvor vi brænder og glaserer dine værker. Derefter pakkes de omhyggeligt, før de sendes retur til dig igen.

Bemærk: Forsendelse sker på eget ansvar. Det er meget vigtig at du følger guiden til, hvordan de færdigformede værker pakkes. Du skal kun købe én returfragt pr. samlet bestilling - uanset hvor mange pakker ler, du bestiller.

DKK 185,00

Lærke Nelly Poulsen
8. maj 2021

Rigtig god oplevelse

Hurtig levering, god service og et rigtig fint færdigt produkt. Har været rigtig godt tilfreds med min første oplevelse med slowstudio og fortsætter helt sikkert som kunde.

Emma
7. maj 2021

100% zen og århundredets bedste medarbejdere

De bedste medarbejdere jeg har mødt i en butik i flere år – sikke en fornøjelse det har været for mig både at hente mit kit, aflevere mit værk og ikke mindst hente igen. Smilende, talende, rummelige og villige til at give gode råd. Selve oplevelsen med leret var eminent og mindful uden grænser men sikke det også blev forsødet med så skønne mennesker omkring det.

Catherine Kenzi
27. jan 2021

5 stjerner herfra

Kan kun give min anbefaling til denne fantastiske lille butik. Lækre produkter og kreative indpakninger. Inspirerende på alle måder. Glæder mig til at handle hos Slowstudio igen.

Heidi Brinchmann Christensen
19. dec 2020

Det har været så nemt

Det har været så nemt, og I så behjælpelig. Selv i en coronatid. Mine børns kreationer blev forvandlet til flottet værker efter brænding og de lækre glasurer. De med glæde og stolthed giver væk i julegave. Jeg selv er lige overrasket. Og glæder mig over resultat✨

Line
22. nov 2020

Så fantastisk en oplevelse. Fantasien og kreativiteten blev sluppet løs i hele familien. Skøn hjælp og rådgivning hele vejen.

Erik
16. okt 2020

Sjovt og nemt – en ideel paraktivitet. Min kop blev flottere end jeg havde troet.

Camilla
17. sep 2020

Et genialt koncept, som vi har haft de dejligste oplevelser med både som småbørnsfamilie, par og med venner.

Vi har nu det fineste keramik i hjemmet, som vi oprigtig er glade for, og vi er selv ret imponerede over, hvor nemt det er at skabe noget smukt og unikt keramik.

Mathilde
16. sep 2020

Jeg vil bare rose jer. Det har været den bedste (kunde)oplevele så far ❤️ Man kan mærke jeres engagement og glæde i projektet, og det smitter.

Marlene
16. aug 2020

Elsker jeres koncept! 😍 Har købt, som en overraskelse, til min svigerfamilie som vi er i sommerhus med ☀️ Klokken er lige nu knap to om natten og vi er lige gået i seng efter den hyggeligste og sjoveste aften med ler – virkelig en fantastisk måde at komme ned i gear på og bare være sammen på en helt ny måde. 🙏🏻

Cecilia Valsted
16. maj 2020

Via Slow Studio har jeg kunne dyrke keramikken – noget jeg har ønsket i mange år. Deres koncept passer fuldstændig til min dagligdag. Jeg kan sidde og skabe hjemme, præcis når jeg har tid, lyst og noget på hjerte.

Giv et gavekort på en oplevelse

Vi ved godt det er svært at give gaver. De fleste af os har hvad vi skal bruge. Et gavekort til Slow Studio kan både bruges til både hjemmekeramik, workshops og vores slow life style serie.

Gavekortet leveres digitalt. Ønsker du også at give en fysisk udgave, kan du hente en gaveæske hos os i åbningstiden.

 Vælg ønsket pris 
Bestil et DIY Keramik kit online
Bestil keramik og farver
Lav selv keramik derhjemme
Mal i fred og ro derhjemme
Vi brænder keramikken i vores keramikovn og glaserer for dig
Afsted til værkstedet
Du får selv hjemmelavet keramik med hjem
Vi brænder og glaserer for dig