Fri fragt over 500kr til nærmeste GLS pakkeshop

Mal på keramik

Mal på vores limited edition unika-keramik

Vi guider dig godt igennem hele processen. Når du er færdig, indleverer du til brænding - og så tager vi os af resten.

Alle produkter er food safe og kan gå i både ovn og opvaskemaskine.

Se vores udvalg af unika-keramik


 

Jylland og Fyn - se her!

Returfragt

Alle priser er inklusiv brænding og glasering, men du står selv for at indlevere værkerne til brænding på vores værksted på Østerbro.

Du har dog mulighed for her at tilkøbe returfragt. Når du gør det lægger vi ekstra emballage og en returlabel i kassen, så du kan pakke og sende de færdigformedede værker videre til vores værksted, hvor vi brænder og glaserer dine værker. Derefter pakkes de omhyggeligt, før de sendes retur til dig igen.

Bemærk: Forsendelse sker på eget ansvar. Det er meget vigtig at du følger guiden til, hvordan de færdigformede værker pakkes. Du skal kun købe én returfragt pr. samlet bestilling - uanset hvor mange pakker ler, du bestiller.

DKK 185,00

Så fantastisk en oplevelse. Fantasien og kreativiteten blev sluppet løs i hele familien. Skøn hjælp og rådgivning hele vejen.

Line

Et genialt koncept, som vi har haft de dejligste oplevelser med både som småbørnsfamilie, par og med venner. Vi har nu det fineste keramik i hjemmet, som vi oprigtig er glade for, og vi er selv ret imponerede over, hvor nemt det er at skabe noget smukt og unikt keramik.

Camilla

Sjovt og nemt – en ideel paraktivitet. Min kop blev flottere end jeg havde troet.

Erik

Via Slow Studio har jeg kunne dyrke keramikken – noget jeg har ønsket i mange år. Deres koncept passer fuldstændig til min dagligdag. Jeg kan sidde og skabe hjemme, præcis når jeg har tid, lyst og noget på hjerte.

Cecilia

Jeg vil bare rose jer. Det har været den bedste (kunde)oplevele så far ❤️ Man kan mærke jeres engagement og glæde i projektet, og det smitter.

Mathilde

Elsker jeres koncept! 😍 Har købt, som en overraskelse, til min svigerfamilie som vi er i sommerhus med ☀️ Klokken er lige nu knap to om natten og vi er lige gået i seng efter den hyggeligste og sjoveste aften med ler – virkelig en fantastisk måde at komme ned i gear på og bare være sammen på en helt ny måde. 🙏🏻

Marlene

Gavekort

DKK 500,00DKK 2.000,00

Giv et gavekort på en oplevelse

Vi ved godt det er svært at give gaver. De fleste af os har hvad vi skal bruge. Et gavekort til Slow Studio kan både bruges til både hjemmekeramik, workshops og vores slow life style serie.

Gavekortet leveres digitalt. Ønsker du også at give en fysisk udgave, kan du hente en gaveæske hos os i åbningstiden.

 Vælg ønsket pris 
Bestil et DIY Keramik kit online
Bestil keramik og farver
Lav selv keramik derhjemme
Mal i fred og ro derhjemme
Vi brænder keramikken i vores keramikovn og glaserer for dig
Afsted til værkstedet
Du får selv hjemmelavet keramik med hjem
Vi brænder og glaserer for dig