Working hours: alle fredage fra 9-18 vi besvarer telefonen hverdage 9-17

Vi er Henrik og Michael og vi har dannet par i snart 10 år. Nogle år vi har brugt på blandt andet at finde rytmen i vores liv. At forsøge at falde til ro med os selv og hinanden. Det er sådan, Slow Studio er opstået.

Slow er en revolution. Et alternativ til samfundets besættelse af hurtighed. Du ser mere, når du gør tingene lidt langsommere. Ligesom du bemærker enhver detalje, når en film vises i slowmotion.

I over 20.000 år har mennesker gravet ler op for at forme og brænde det til keramik. En tidskrævende men fuldstændig fantastisk tradition, der fascinerer os helt vildt. Efter fire måneders research i Asien har vi fået uvurderlig erfaring med de japanske traditioner inden for keramik, og vores udvalg af ler og glasur er sat sammen efter grundige overvejelser – og vi sørger for, at du får stentøj af absolut topkvalitet.

Vi lever i en larmende, overfyldt, skør verden. Derfor er det godt for sjælen at leve livet bedre, ved at leve langsommere. At skabe sin egen kop i keramik er et lille skridt i den rigtige retning. Det er en hilsen til de gamle kunsthåndværkere – og til skaberen i dig selv.

Vi håber du vil tage godt imod vores ideer – og være med til at revolutionere verden – et lille skridt af gangen.

Kærligst,

Henrik & Michael
Stiftere af Slow Studio

Bestil et DIY Keramik kit online

Bestil ler hos os

Lav selv keramik derhjemme

Skab derhjemme

Vi brænder keramikken i vores keramikovn og glaserer for dig

Send gratis til brænding

Du får selv hjemmelavet keramik med hjem

Vi sender dit værk retur

Vores værksted

Vores værksted finder du på Vesterbrogade 102 i baggården som en del af et kunstnerkollektiv i en af de sidste gamle staldbygninger på Vesterbro. Det er her vi modtager dine færdigformede værker og her vi brænder og glaserer. Vi har åbent hver fredag kl 9-18 eller efter aftale.

 

I over 20.000 år har mennesker gravet ler op for at forme og brænde det til keramik. En tidskrævende men fuldstændig fantastisk tradition, der fascinerer os helt vildt.