Fri fragt over 500kr til nærmeste GLS pakkeshop
Click & Collect

Du kan hente ordrer og færdig keramik
tirsdag, onsdag og torsdag 11.30-16.30


Indlevering

Du kan indlevere keramik til brænding
tirsdag og torsdag i tidsrummet 11.30-16.30

Vi er Slow Studio

Margrethe

Studio Manager

Clara

Studio Hands

Zacharias

Studio Hands

Martini

Studio Angel

Michael Søndergaard

Co-Founder, CEO

Henrik Rosenkjær

Co-Founder, COO

Freja

Studio Hands

Vi er Henrik og Michael og vi har dannet par i snart 10 år. Nogle år vi har brugt på blandt andet at finde rytmen i vores liv. At forsøge at falde til ro med os selv og hinanden. Det er sådan, Slow Studio er opstået.

Slow er en revolution. Et alternativ til samfundets besættelse af hurtighed. Du ser mere, når du gør tingene lidt langsommere. Ligesom du bemærker enhver detalje, når en film vises i slowmotion.

I over 20.000 år har mennesker gravet ler op for at forme og brænde det til keramik. En tidskrævende men fuldstændig fantastisk tradition, der fascinerer os helt vildt. Efter fire måneders research i Asien har vi fået uvurderlig erfaring med de japanske traditioner inden for keramik, og vores udvalg af ler og glasur er sat sammen efter grundige overvejelser – og vi sørger for, at du får stentøj af absolut topkvalitet.

Vi lever i en larmende, overfyldt, skør verden. Derfor er det godt for sjælen at leve livet bedre, ved at leve langsommere. At skabe sin egen kop i keramik er et lille skridt i den rigtige retning. Det er en hilsen til de gamle kunsthåndværkere – og til skaberen i dig selv.

Vi håber du vil tage godt imod vores ideer – og være med til at revolutionere verden – et lille skridt af gangen.

Kærligst,

Henrik & Michael
Stiftere af Slow Studio

 

I over 20.000 år har mennesker gravet ler op for at forme og brænde det til keramik. En tidskrævende men fuldstændig fantastisk tradition, der fascinerer os helt vildt.

 

Fra gammel stald til Østerbro-studio

De første måneder af vores opstart havde vi værksted i en gammel baggård på Vesterbro, som en del af et kunstnerkollektiv i en af de sidste gamle staldbygninger på Vesterbro. Efterfølgende er vi flyttet til vores nye japansk inspirerede kælder på Østebro.