Om vores aftale med leverandør

Vi har netop fået den utrolig nedslående melding fra DAO, at de har mistet en hel sæk med returpakker med færdig keramik til brænding sendt i løbet af marts måned.

Vi har løbende talt med flere af jer, som har været bekymrede og vores håb har hele tiden været, at kasserne var undervejs og ville dukke op.

Nu er meldingen så, at de er forsvundet – og den keramik, der er lagt kærlighed i ligger på et eller andet DAO-lager og intet kan vi stille op.

Alle der har mistet keramik vil selvfølgelig blive fuldt kompenseret – og ellers giver vi naturligvis en ny gratis omgang, og håber virkelig, alle har lyst til at prøve igen på vores regning. Kompensation kommer vi nok selv til at se langt efter, men det tager vi på vores kappe, for det vigtigste er, at alle får en god oplevelse i sidste ende.

Til jer der har fået tilsendt retursedler med DAO – kontakt os venligst på [email protected] så vi kan sende jer en GLS returseddel i stedet, da al forsendelse med DAO bliver indstillet fra i dag.

Til de, der allerede har keramik undervejs sendt inden for de sidste to uger burde dukke op snarest. Vores fingre er krydsede.

Vi bøjer os i støvet og beklager på det dybeste.

Kh os