Vi tror på det langsomme, på det nære og på at vi alle har en kunstnerisk sjæl der venter på at blive sat fri. Vi stræber ikke efter det perfekte. Men efter det originale.

DECEMBER 2019

Vi er Michael og Henrik

I de koldeste måneder af 2019 tog vi, som vi indimellem gør, til Sydøstasien for at blive inspireret i nye omgivelser. 

Denne gang mødte vi keramikeren Kritchnun, som driver et lokalt keramikværksted i det nordlige Thailand.

Her brugte vi sammenlagt fire måneder på at koble af, stresse ned og lade os forføre af keramikken.

FORÅR 2020

Keramik med i kufferten

Med kufferten fuld af keramik kan vi, tilbage i Danmark, ikke rigtig få vores nylige keramik-forelskelse ud af kroppen. Vi køber derfor en ovn og finder en gammel garage i et baghus på Vesterbro, som får en makeover. 

Her er det planen at københavnerne skal få mulighed for, som os, at opdage keramikkens glæder.

Coronaforbandelsen

Efter kort tid i det nye værksted tvinger coronanedlukningen os dog til at tænke ud af boksen, for gæster kan vi ikke invitere. Ler og værktøj bliver derfor pakket i kasser og leveret til karantæneramte københavnere, der siden får afhentet, brændt og glaseret værkerne.

Der går ikke længe før dagspressen har delt historien og vi får pludselig rygende travlt.

SOMMER 2020

Sommer i baggården

I takt med at sommeren bringer lempelser på coronarestriktionerne med sig, åbner vi for de første workshops i den lille hemmelige baggård midt på Vesterbrogade. 

Gården indretter vi med barkflis og kulørte pærer og efter et besøg i Go' Morgen Danmark spreder rygtet sig hurtigt til københavnerne.

“Når man planter en køkkenhave er der altid en vis procentdel der går til. Sådan har jeg det med jer.”

—JACOB RIISGAARD I LØVENS HULE

Løvens Hule

Over sommeren deltager vi også i optagelserne til tv-programmet Løvens Hule. En stor oplevelse hvor vi både møder opløftende ros og hård kritik.

Mia Wagner mener at vores anti-stress budskab er helt fantastisk og Jan Lehrman er fuldstændig overbevist om, vi har fat i den lange ende, selvom han ikke selv elsker keramik.

Jesper Buch mener omvendt at vi er for forelskede i vores eget koncept - og Jacob Riisgaard sammenligner os med den procentdel af en køkkenhave der aldrig bliver til noget.

EFTERÅR 2020

Vi vokser ud af garagen

Efter en travl sommer indser vi, at vi er vokset ud af den gamle garage - og finder i stedet et hyggeligt kælderlokale på Østerbro som bliver indrettet til japansk keramikhule.

Forår 2021

Tid til at åbne Københavns største keramikværksted

For at kunne imødekomme den kæmpestore interesse for at lave keramik indser vi dog hurtigt, at vi er nødt til at tænke større. Derfor er det naturligt for os at rykke op endnu engang, og bygge et nyt og endnu større keramikværksted - denne gang i det smukkeste sydvestvendte butikslokale på Østerbro.

Hylderne bugner snart af de mest fantastiske kreationer, og værkstedet summer konstant af liv fra de tusindvis af fantastiske kunder, der besøger værkstedet.

Forår 2022

Slow Studio lander million-investering

Sideløbende med lukningen af keramikværkstedet, udarbejder vi pitch decks og er forbi blandt andre Nordic Female Founders af Mia Wagner og Anne Stampe, hvor vi møder flere interesserede investorer.

Af dem ender vi med at indgå partnerskab med Rasmus 'Lakserytteren' Kolbe og Louise Skarby, der med en kapitalforhøjelse gør det muligt for os at sætte al energi ind på at blive Danmarks største online community for kunstneriske sjæle.

December 2022

På nye eventyr

Præcis tre år efter vi første gang fik plantet det første frø til hvad der siden blev Slow Studio, er vi taget tilbage til Østens breddegrader for at søge ny inspiration i palmernes skygge.

OKTOBER 2023

Vores første bog

Det er med kæmpe stolthed at vi udgiver vores allerførste bog på forlaget Grønningen.

Bliv en del af historien...

1 af 12